7 december 2023

Algemeen

Denk je erover om te gaan volleyballen en eventueel lid te worden van onze vereniging dan kun je contact opnemen met onze Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (senioren en recreanten) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(<18jr).Weet dat je in ieder geval 3 maal mag meetrainen om te kijken of het bevalt. Daarna kun je je eventueel opgeven via het opgaveformulier in de onderstaande tabel.

 

Nieuwe leden dienen een digitaal aanmeldingsformulier in te vullen dat door de ledenadministratie zal worden verwerkt.
Dat geldt ook voor het doorgeven van veranderingen en opzegging. Klik daarvoor op de naam van het formulier in onderstaande tabel. 

Formulier
Aanmelding
Mutaties
Opzegging

 

Je kunt hieronder als alternatief een aanmeldformulier downloaden, invullen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelding

 

 

Huishoudelijk regelement
  1. Het verenigingsjaar loopt van l september tot en met 31 augustus van het jaar daarop.
  2. De financiële verplichtingen, zoals contributie, blijven een vol verenigingsjaar van kracht.
  3. Het (eventueel) beëindigen van het lidmaatschap en/of deelname aan de competitie dient schriftelijk te geschieden voor  l juni. Opzeggingen na die datum kunnen niet meer worden geaccepteerd omdat de vereniging dan voor u al financiële verplichtingen is aangegegaan.